Letselschade advocaat hondenbeet - Hondenbeet
  • Home
  • Letselschade advocaat hondenbeet

Letselschade advocaat hondenbeet

letselschade advocaat bij hondenbeet?

Wanneer u door de hond van een ander bent gebeten, dan is het normaal dat u uw letselschade vergoed wilt krijgen.

Natuurlijk kunt u zelf en zonder hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau proberen een schadevergoeding te krijgen. Maar dat gaat niet altijd even makkelijk.

Het is ook maar de vraag of u er zin in heeft omdat allemaal zelf te doen. Terwijl de juridische hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau voor u volledig kosteloos is.

gratis hulp letselschade advocaat of letselschadebureau

In Nederland is de hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau voor u als slachtoffer van een hondenbeet volledig kosteloos.

De aansprakelijke partij is namelijk verplicht om ook de kosten van uw letselschade advocaat of letselschadebureau te vergoeden. Dat staat in artikel 6:96 BW.

Als u ons vraagt om u te helpen bij het claimen van letselschade door een hondenbeet, dan krijgt u van ons van tevoren de schriftelijke garantie dat dit voor u volledig kosteloos zal zijn.

Betaalt de tegenpartij onze kosten onverhoopt niet of niet helemaal, dan krijgt u van ons toch geen rekening.

letselschade advocaat nodig!

Tenzij u slechts een enkele schram of kneuzing door een hondenbeet heeft opgelopen, is het altijd verstandig dat u ervaren letselschade advocaat of letselschadebureau inschakelt. Zeker nu u weet dat deze hulp voor u gratis is.

Wanneer u de verzekeringsgegevens van de tegenpartij heeft, dan krijgt u van ons direct een harde garantie dat onze hulp voor u volledig kosteloos zal zijn.

Tegenpartij heeft ander belang

De belangen van een verzekeringsmaatschappij komen helaas niet altijd overeen met uw eigen belang. Maar omdat u niets van letselschade door een hondenbeet af weet, kunt u nooit weten of de handelwijze van de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij klopt of niet.

Daarom adviseren wij om altijd een letselschade advocaat of letselschadebureau in te schakelen wanneer u een hondenbeet heeft opgelopen.

Alleen dan weet u zeker dat er ook iemand is die alleen aan uw belangen denkt!

letselschade door hondenbeet

Uw letselschade kan bestaan uit:

  • extra kosten
  • verlies van inkomen (inkomensschade) en
  • smartengeld (een vergoeding voor immateriële schade ofwel gederfde levensvreugde).

Daarnaast heeft u – zoals al aangegeven – altijd recht op vergoeding van juridische kosten (lees: ons honorarium).

kies een letselschade advocaat die bij u past

Belangrijk is dat een letselschade advocaat of letselschadebureau bij u past. Die letselschade advocaat of dat letselschadebureau moet in ieder geval het Keurmerk Letselschade hebben.

Daarnaast is het natuurlijk net zo belangrijk en prettig dat u een “klik” heeft met uw letselschade advocaat of belangenbehartiger.

Dus geen “hoogdravende taal” of  “nutteloze interessant–doenerij”, maar iemand die alles weet van letselschade door een hondenbeet en daarnaast prettig is in de omgang en het contact met elkaar.

Van der Toorn Personenschade

Wanneer u een letselschadebureau zoekt dat het merkbaar prettig vindt om mensen te helpen bij het vergoed krijgen van hun letselschade door een hondenbeet, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag en helpen u goed. En dat kost u niets.

Ons kantoor en onze mensen staan voor hoogwaardige juridische dienstverlening op een laagdrempelige manier gebracht. Dus geen moeilijk gedoe, maar een gemakkelijk en menselijk onderling contact. U bent de klant en dat merkt u aan alles.

eerste advies letselschade advocaat

Als u letselschade heeft opgelopen door een hondenbeet, dan is het eerste advies van een letselschade advocaat in zijn algemeenheid gratis. Bij ons is dat niet anders. Vraag ons daarom om advies via het formulier op deze bladzijde, een e-mail of per chat.

direct advies en duidelijkheid

Op basis van ons eerste contact maken wij meteen de inschatting of uw zaak haalbaar is of niet.

Bent u gebeten door een hond en heeft u de verzekeringsgegevens van de eigenaar van de hond, dan laten wij u direct weten dat wij uw zaak zullen gaan behandelen. Uiteraard met de garantie dat onze hulp voor u volledig kosteloos zal zijn.

door heel Nederland

Met vestigingen in Voorburg (ZH), Ede (Gld), Bredevoort (Gelderse Achterhoek) en Nederweert (LB), zitten wij altijd dicht genoeg bij u in de buurt.

Daarom zijn wij als geen ander in staat om uw belangen op een deskundige en prettige manier te behartigen.

Van Maastricht tot Den Helder, van Groningen tot Vlissingen en alles wat daar tussen ligt.

vrijblijvend advies

Bent u door de hond van een andere gebeten en heeft daardoor letsel opgelopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een eerste geheel vrijblijvend advies.

U krijgt van ons direct antwoord en weet dus meteen waar u aan toe bent. Wij helpen u graag, goed en voor u volledig kosteloos.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp na hondenbeet

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.