Kwaliteitscode hondenbeet schade vergoeding claimen
  • Home
  • De 3G KwaliteitsCode bij letselschade door een hondenbeet

De 3G KwaliteitsCode bij letselschade door een hondenbeet

Van der Toorn Personenschade werkt volgens de unieke ’3G KwaliteitsCode’ bij letselschade door een hondenbeet.

Omdat wij weten dat u als letselschade slachtoffer graag zo veel mogelijk duidelijkheid wil hebben, is er door ons kantoor heel bewust gekozen voor een heldere aanpak van letselschade door een hondenbeet. U krijgt van tevoren een duidelijke en schriftelijke garantie. De ’3G KwaliteitsCode’ bij letselschade door een hondenbeet garandeert u de beste kwaliteit van dienstverlening. Wat dat voor u inhoudt, leest u hieronder.

Gelijk Antwoord

Bij letselschade door uw situatie al lastig zat. U zit niet te wachten op vage beloften. Duidelijkheid, dat is wat u wilt. Vraagt u ons telefonisch om advies en vertellen wij u direct of u recht heeft op vergoeding van uw letselschade. Vraag dit via de website en u krijgt de volgende werkdag antwoord. Helder en effectief!

Geen Kosten

U heeft geen behoefte aan onverwachte (hoge) rekeningen van uw letselschade advocaat! Ons eerste advies aan u is altijd geheel vrijblijvend en dus kosteloos. Nemen wij uw letselschade in behandeling, dan krijgt u bovendien van tevoren een duidelijke schriftelijke KostenGarantie (voor u dus GRATIS rechtshulp). U hoeft onze nota’s niet te betalen, want die gaan rechtstreeks naar de tegenpartij. U krijgt onze facturen zelfs nooit te zien. En als de aansprakelijke partij onze rekeningen niet vergoed, dan is dat ons (bedrijfs)risico en niet het uwe. Beloofd!

Gelijk Bezoek

Vertrouwen in uw letselschadespecialist, dat is waar het om draait. Vraag ons om u te helpen met een letselschadevergoeding na een hondenbeet en wij zijn binnen één week bij u thuis op bezoek. Om kennis te maken, om naar uw verhaal te luisteren en om samen met u naar de juiste oplossing te zoeken. Pas dan gaan we – als u dat wilt tenminste – definitief voor u aan de slag. En u betaalt niets! Als u meer wilt weten over onze werkwijze, klik dan hier.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp na hondenbeet

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.