Over Van der Toorn Personenschade - Hondenbeet
  • Home
  • Over Van der Toorn Personenschade

Over Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade is een landelijk werkend letselschadebureau en heeft bijna 15 jaar ervaring met letselschade door een hondenbeet.

Van een klein “familiekantoor aan huis” zijn wij sinds eind negentiger jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd en landelijk werkend letselschade kantoor, met als specialisatie letselschade na een hondenbeet. U vindt onze kantoren in Voorburg (ZH), Ede (Gld.) en Bredevoort (Achterhoek).

Wij hebben er nadrukkelijk voor gekozen om onze deskundige rechtshulp alleen aan te bieden aan slachtoffers met letselschade. Ons kantoor is dan ook absoluut onafhankelijk van verzekeringmaatschappijen en aan deze maatschappijen verbonden kantoren.

Bij Van der Toorn Personenschade staat u als letselschade slachtoffer centraal en niets of niemand anders! Meer dan 16 letselschadespecialisten en 7 assistenten staan in heel Nederland klaar om u – voor u gratis – te helpen met uw letselschade na een hondenbeet.

Hoogwaardige juridische dienstverlening in combinatie met een prettig en laagdrempelig contact met u als klant. Dat is waar wij voor staan. Persoonlijke aandacht voor u en uw letsel, zorgen er voor dat u de letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Het is al erg genoeg dat u door een hond bent gebeten. Wij begrijpen dat als geen ander en u bent welkom bij Van der Toorn Personenschade.

Keurmerk letselschade

Omdat iedereen die dat wil zichzelf letselschadespecialist, letselschadedeskundige of letselschade-expert mag noemen, moet u goed uitkijken wie u inschakelt. Helaas lopen er in Nederland veel ondeskundige belangenbehartigers rond die u eerder kwaad dan goed zullen doen.

Daarom is destijds het Keurmerk Letselschade in het leven geroepen, speciaal om de kwaliteit van de aangesloten letselschadespecialisten te waarborgen. Het Keurmerk Letselschade is – onder meer – erkend door Slachtofferhulp Nederland. En dat doet men niet zomaar.

Een letselschadebureau wordt alleen tot het Keurmerk Letselschade toegelaten als er wordt voldaan aan strenge eisen. Die eisen liggen op het gebied van de wijze van dienstverlening, financiële inrichting van de onderneming en de deskundigheid van de individuele letselschadespecialist. Vanuit het Keurmerk Letselschade vinden regelmatig controles plaats bij de aangesloten letselschadekantoren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij die controles steeds met vlag en wimpel `doorstaan.

Voor u is het heel belangrijk om alléén gebruik te maken van een letselschadebureau met het Keurmerk Letselschade. Van der Toorn Personenschade behoorde – uiteraard – tot de eerste kantoren die het Keurmerk Letselschade in 2008 kregen toegekend. Daarvoor waren wij trouwens al aangesloten bij een soortgelijke beroepsvereniging, namelijk de Vereniging Nationale Letselschade Experts.

Uiterst bekwame letselschadespecialisten

Alle letselschadejuristen en (register-)experts van Van der Toorn Personenschade bezitten de hoogste graad van opleiding en deskundigheid. Er vindt permanente bijscholing plaats. Onze letselschadedeskundigen zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars.

Een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade is als geen ander gespecialiseerd in de behandeling van letselschade door een hondenbeet. Bij ons dus geen slechte verhalen met een voor u als letselschade slachtoffer dramatische afloop, maar hoogwaardige juridische dienstverlening in combinatie met een prettig en laagdrempelig onderling contact. En voor u helemaal GRATIS.

Klachtenregeling bij Van der Toorn Personenschade

Wij zullen er altijd alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letselschade. Een hondenbeet is namelijk al erg genoeg. Mocht u desalniettemin en onverhoopt toch een klacht hebben over onze dienstverlening, dan hebben wij daarvoor in eerste instantie een interne klachtenprocedure. Hoewel wij denken en hopen dat u die nooit nodig zult hebben, kunt u ons klachtenformulier en klachtenreglement hier downloaden.

Vanuit het Keurmerk Letselschade bestaat er ook nog een externe klachtenregeling. U kunt hier het klachtenreglement van het Keurmerk Letselschade downloaden.

Mogen wij ook u helpen?

Denkt u dat wij voor u de juiste belangenbehartiger zijn? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. En voor u helemaal GRATIS.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Test hier of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw letselschade en onze GRATIS rechtshulp.

DOE NU DE LETSELSCHADETEST

De juiste hulp na hondenbeet

Elke dag merken wij hoe lastig slachtoffers het hebben met de discussies en

de houding van verzekeraars. En niet om als slachtoffer het onderste uit de kan te halen,

maar alleen om een eerlijke en rechtvaardige letselschade vergoeding te krijgen. Vaak lukt

dat niet alleen en heeft u juridische hulp nodig. Niet veel mensen weten dat die

hulp volgens de Wet GRATIS is.